Bilete de avion Carpatair

Anul înființării: 1999
Cod IATA: V3
Destinații: 13
Alianță: -
Flotă: 12 aeronave
Boeing 737, Fokker 100, Saab 2000, ATR 72-500
Program de fidelitate: Green Club

Istoric Carpatair

Carpatair a fost fondată în Romaânia, în martie 1999.

Astăzi, Carpatair are sediul în Giroda, județul Timiș, România și este cea mai mare companie aeriană regională din Europa de Est.

Carpatair a fost într primele companii aeriene care au operat zboruri internaționele din regiunea Transilvania și a reușit să nu aibe concurență puternică din partea altor companii.

Astăzi, Carpatair este a doua cea mai mare companie aeriană din România și are numeroase acorduri de ticketing cu companii importante, precum Lufthansa sau Austrian Airlines. Carpatair urmează modelul “Hub & Spoke”, potrivit căruia zborurile din România, Moldova și Ucraina spre Germania și Italia și retur sunt deservite de aeroportul-hub al companiei din Timișoara

Aeroporturi-hub

Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara

Aeroport secundar:

Aeroportul Internațional Chişinău, Moldova

Cifre și statistici

În 1999, Carpatair avea doar 10 angajați, cifră ce a crescut continuu, compania având astăzi peste 500 de angajați, dintre care 25% sunt personal de zbor.

Vârsta medie a angajaților Carpatair este de aprox. 30 de ani.

Repere importante

În 2011, Carpatair și Alitalia au semnat un acord code-share, care conectează Italia de numeroase destinații din Europa de Est.

Aeroporturi deservite

Germania
1. Düsseldorf – Aeroportul Düsseldorf
2. Munich – Aeroportul Munich
3. Stuttgart - Aeroportul Stuttgart
Italia
4. Bergamo – Aeroportul Orio al Serio
5. Roma - Aeroportul Leonardo da Vinci-Fiumicino
6. Veneția – Aeroportul Marco Polo
Moldova
7. Chişinău – Aeroportul Internațional Chişinău
România
8. Bacău – Aeroportul Internațional Bacău
9. Craiova – Aeroportul Craiova
10. Iași – Aeroportul Internațional Iași
11. Timișoara – Aeroportul Internațional Traian Vuia
Ukraine
12. Cernăuți – Aeroportul Internațional Cernăuți
13. Lviv – Aeroportul Internațional Danylo Halytskyi

Clase de servicii Carpatair

Carpatair oferă două clase de servicii pasagerilor săi:

Clasa Economy – Mese în funcție de ora zborului, răcoritoare, pături, pixuri, vederi și reviste și ziare sunt oferite pe timpul zborului

Business Class – Bilet flexibil, birouri dedicate, limită de greutate a bagajelor la 30 kg, priority boarding, acces la Saloane, răcoritoare, băuturi alcoolice și gustări, fotolii spațioase și o masă alături de ziare în diferite limbi sunt facilitățile oferite clienților Carpatair ce optează pentru clasa business

Saloane Carpatair

Pentru pasagerii Business și Vip, Carpatair asigură un salon VIP pe Aeroportul din Timișoara precum și acces în saloanele VIP ale aeroporturilor din:
1. Florența
2. Milan-Bergamo
3. Bari
4. Verona
5. Roma-Fiumicino
6. Veneția
7. Bologna
8. Stuttgart
9. Munich

Divertisment în timpul zborului

Următoarea listă arată serviciile oferite de Carpatair pe durata zborurilor pentru a face călătoria cât mai plăcută și confortabilă:
• Pături, perne, vederi și seturi pentru scris sunt disponibile la cerere
• Toți pasagerii primesc o copie gratuită a revistei Carpatair, cu informații despre destinațiile companiei și pot alege din numeroase ziare și reviste în diferite limbi
• Pentru zborurile interne sau internaționale pasagerii primesc mese, în funcție de durata zborului și de perioada zilei.
• Pentru zborurile internaționale, pasagerii primesc un mic dejun rece, prânz și cină, răcoritoare, sucuri naturale, ceai și cafea.
• Pasagerii clasei business sunt întâmpinați cu o băutură de bun venit

Zboruri ieftine Carpatair

Cum să rezervi cele mai ieftine zboruri Carpatair
Rezervați cele mai ieftine bilete de avion Carpatair prin căutărea de zboruri pe tripsta.ro și economisiți timp și bani! Alegeți aeroportul de plecare, destinația, perioada dorită și rezervați cele mai ieftine bilete de avion Carpatair. După ce ați găsit zborul Carpatair dorit, puteți alege modul de plată preferat (plata online cu cardul sau transferul bancar) și îmbunătăți calitatea zborului Dvs. prin achiziționarea unei asigurări de călătorie oferită de tripsta.ro. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin telefon la (+40) 021 409 4100 sau prin email la rezervari@tripsta.ro.
Rezervați zboruri ieftine Carpatair ușor și rapid!

Bilete de avion ieftine Carpatair

După finalizarea rezervării zborului Carpatair, veți primi un email de confirmare a zborului Dvs. cu toate detaliile rezervării. Pentru check-in și îmbarcare, trebuie să aveți la Dvs. toate documentele de călătorie necesare. Opțional, puteți avea numărul biletului de avion electronic emis de tripsta.ro.
Alegeți tripsta.ro și găsiți imediat cele mai ieftine bilete de avion Carpatair!

Rezervari bilete de avion Carpatair

De ce să rezervați bilete de avion Carpatair prin tripsta.ro?
Puteți căuta rapid și ușor toate zborurile interne și internaționale Carpatair. Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a nu pierde noutățile și ofertele Carpatair. Tripsta.ro vă oferă toate rutele Carpatair disponibile pentru a putea face alegerea ideală la un preț redus!